Jalla cycelfører

Hei og hopp!

Jeg har tenkt på det en stund at noen (som f.eks meg) burde lage en guide for morrocycling i Sogndal & Omegn. Vel, nu er tiden moden!

Man må like å dytte i dette terrenget

En liten historieleksjon: Nils Einar begynte aktivt med terrengsykling som følge av en fottur på Molden. Jeg tenkte (omtrent): dersom stiene er så funky som dette overalt her, MÅ jeg bare skaffe meg en fulldempa leikesykkel. Denne observasjonen ga meg påskudd til å handle «litt» stæsj, og siden har jeg ikke angret. Sogndal og området rundt er helt fabelaktig. Ikke misforstå! Du vil ikke finne mange fabeldyr på stiene rundt omkring her. For øvrig ikke så mange andre heller. Og det er fint. Spesielt på Kaupanger er det ganske vanlig å få skogen for seg selv. Det synes en sunnmøring som meg er fint.

Det er litt sånn dårlig gjort å lage en fører og ikke poste den på steder som kunne gjøre den mer tilgjengelig. Men foreløpig gidder jeg ikke å skrive noe viss jeg ikke kan fjase og samtidig skrive om Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd. Så får vi se om jeg senere gidder å videreformidle informasjonen i et (for Ola Nordmann) mer spiselig uttrykk.

Amen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: