Sanderstien

Utsnitt fra Kaupanger. Jepp! 2 varianter fra toppen. Den frekkeste går noen hundre meter nedover rørgata, før den stikker inn på den opprinnelige stien

En viss Kaupangerværing ved navn Sander Stien viste oss denne stien (muligens en hvit løgn der et sted). Derfor måtte den nødvendigvis heter den Sanderstien. Det kommer den sikkert til å gjøre for all ettertid også. Noe for historiebøkene kanskje.

Hoi!

Dette er løypen (som ferskingene pleier å kalle det) for de som liker smale og kjappe stier. Jeg liker smale og kjappe stier.

For å komme hit kjører du fra Sogndal. Noe annet vil være tullete. Etter Museet og Vesterland skal der være en avkjørsel opp til venstre. Hva som står på skiltet er jeg nei-men-ikke-sikker. Muligens Dalaker, eller Vestreim. Iallefall kjører du oppover-bortover og forbi noen kjedlige fartbremsarar. Parker like før en bro. Sjekk om den eldste bukkene bruse er til stede! Det skal hete noe slikt som Vangestad der. Følg grusvei oppover til venstre, gå gjennom en grind og fortsett til du ser en sti som går opp til høyre i en venstresving før rørgata. Følg stien til toppen. Punktum. Toppen er en grusvei. Mer er der ikke.

DT EX 1755

Jada

Fin plass. Men noen ganger litt mørkt

Fin jord - i bunn og grunn (haha)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: