Kaupangerholten

Kaupangholten er ikke èn tur, men et område med stier på kors og tvers. Her er det bare å eksperimentere! Men ett omtrentlig forslag er å parkere i den første krappe høyresvingen fra Kaupanger og oppover bakken mot flyplassen. Jepp! Der går det en traktorvei bortover som etter ikke-så-mange-meter blir sti. Prøv å finn noe som ca svarer til stipla-linja på kartet. Her går det egentlig stier i hytt og gevær, så det er bare å ta på seg den hvite frakken og begynne å forske. Når jeg ble guidet opp i der havnet vi først ved en mast og syklet innover derfra helt til jeg ble for sliten (for en pingle!). Mycket bra! Fine svinger, fin jordbunn og masse «pumpe-vennlig» småterreng.

Iallefall: området er meget bra og vel egnet for dem som er mer glade i å tråkke opp og bort enn å trille. Men ta med litt kondis og ikke-downhillsykkel. Jeg har mistanke om at dette må være blant de plassene som tørker raskest i på jordkloden.

Bildetekst må man ha (det blir sånn fin ramme rundt bildet av det)

Reklamer

One response

21 10 2011
Jan Helge Aalbu

GPS spor av dagens tur: http://app.strava.com/rides/2051114

Det fortsett vidare frå der me slutta, var litt lenger til hovudvegen enn eg hugsa, men det skal vere syklande heile vegen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: